Util

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2018

Berbec

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fi mai scăzut decât de obicei. Somnul este un sfetnic bun, deci n-ar fi rău să te implici în activități care nu te solicită prea mult fizic. Reuniunile cu rudele apropiate și prietenii cei mai buni ți-ar putea face mult bine în ultima zi din săptămână.

Bani și carieră

Joia aceasta se perfectează Luna Nouă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te concentrezi pe astfel de activități. Nu numai că vei înregistra progrese mari, dar vei și reuși să minimizezi investițiile și să maximizezi profiturile viitoare. Nu-i nevoie decât să investești suficient timp, energie și resurse în ele.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de joia aceasta, viața ta socială ar putea urma o curbă ascendentă. Fie apar fețe noi în grupul pe care-l frecventezi deja, fie ți se oferă ție accesul într-un anturaj de oameni care-ți împărtășesc aspirațiile și viziunile. Cu toate că aveți atâtea în comun, cu siguranță îți vor oferi o perspectivă nouă asupra vieții și a situațiilor cu care te confrunți perioada aceasta. Deschide-te!

Taur

Sănătate

Luni, Luna se mișcă încă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu cum că sistemul tău de principii, valori și credințe ar trebui consolidat. Gândește-te cumva dacă nu a devenit cam flexibil în ultima vreme și asigură-te că acele convingeri după care te ghidezi sunt bine înrădăcinate în personalitatea ta. Altfel, ai putea s-o iei pe unele căi nu tocmai bune.

Bani și carieră

Luna Nouă de joia aceasta se desăvârșește tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că poți avea parte de vești bune în acest sector de viață cândva în următoarele două săptămâni. Dacă te-ai dat peste cap să primești o promovare, fie apare promisiune fermă că o vei primi, fie chiar ești propulsat pe o poziție mai bună în ierarhia profesională. Apar recompense.

Familie și cuplu

Nu-i exclus ca Luna Nouă de joia aceasta să aibă un efect benefic și asupra statutului tău în societate. Poate prin prisma noii funcții de la serviciu pătrunzi și într-un alt cerc de persoane care ți-ar putea deschide unele uși cândva mai încolo. Ai mare grijă cum te porți și ce vorbești. Chiar dacă îți par nițel excentrici, sunt foarte atenți cum reacționezi și trebuie să lași impresie bună.

Gemeni

Sănătate

Luna Nouă de joi se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn că se anunță un nou început în acest sector. A venit vremea să aduci unele ajustări care se impuneau concepției tale despre viață, cu atât mai mult cu cât ai trecut prin unele evenimente destul de bulversante din acest punct de vedere. Ține cont că principiile se mai schimbă uneori.

Bani și carieră

Luna Nouă se poate dovedi de bun augur pentru nativii/ele acestui semn care lucrează de curând într-o companie străină sau care s-au relocat în străinătate pentru un trai mai bun. Se anunță vești bune și pentru aceia care urmează cursuri de calificare sau urmează să plece în delegații la mare distanță de casă sau chiar peste hotare. Veți învăța multe lucruri de pe urma acestor experiențe.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta poate avea un efect benefic și asupra relației tale cu rudele partenerului ori cu apropiații tăi stabiliți în străinătate sau la mare depărtare de localitatea în care stai tu. Încearcă să te pui în bocancii lor dacă nu înțelegi felul în care gândesc și vei vedea că nu-ți va mai părea că sunt de neînțeles. Doar așa vei reuși să eviți discuțiile în contradictoriu cu ei.

Rac

Sănătate

Luna Nouă de joi se perfectează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni pot avea loc evenimente nebunești cu impact emoțional destul de puternic care pot avea conexiune cu persoana iubită. Ceea ce tu trebuie să înțelegi de pe urma lor este faptul că trebuie să le iei așa cum sunt și să nu mai încerci să le controlezi ața de mult.

Bani și carieră

Banii pot constitui un motiv de dispută cu partenerul de viață/afaceri către finele săptămânii, mai ales dacă i-ați câștigat împreună sau îi aveți la comun. Ideea ar fi să-i împărțiți sau să vă folosiți de ei în mod echitabil, căci altfel se poate ajunge la conflicte de proporții din această cauză. În plus, de dorit ar fi să corectați dezechilibrele de forță din relația voastră. Altfel, iar vă certați.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta caută să-ți transmită faptul că dacă urmărești să readuci spontaneitatea în cuplu, de dorit ar fi să nu-ți mai reprimi ideile nebunești și să le pui în practică. Nu numai că-l vei lua prin surprindere pe cel de lângă tine, dar vei aduce un strop de noutate în cuplu, stârnind focul pasiunii dintre voi. Astfel, îi dai persoanei iubite curajul să acționeze în același mod.

Leu

Sănătate

Lunea aceasta, Luna se plimbă încă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, sensibilizând segmente de corp ca dinții, pielea și spatele. Dacă există-n istoricul tău medical afecțiuni ale acestora, poate ar fi mai bine să-ți iei unele măsuri de precauție pentru a evita o reîmbolnăvire înainte ca aceasta să survină. Ține minte că prevenția este mama sănătății.

Bani și carieră

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni se pot lega noi relații profesionale care au toate șansele de a avea un impact pozitiv asupra bugetului tău. Ține cont totuși că ei mizează mult pe egalitate, deci încearcă să nu-ți asumi toți laurii pentru eventualele succese pe care le-ați putea înregistra.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Nouă de joia aceasta mai simbolizează și viața de cuplu, indiciu cum că dacă te afli în căutarea sufletului-pereche, ai putea avea parte de succes cândva-n următoarele două săptămâni. Dacă ești deja într-o relație de durată, caută să investești mai mult în prietenia cu persoana iubită. Poate nu excelați pe acest plan și orice măsură în acest sens va face diferența.

Fecioară

Sănătate

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează tocmai în casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te îngrijești mai mult de acest sector al vieții tale. Ferește-te să stai prea mult în picioare ori viceversa întrucât te-ai putea alege cu unele dureri supărătoare de picioare care nu-ți vor permite să-ți duci sarcinile la bun sfârșit ușor.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de joia aceasta mai face referire și la muncă, indiciu cum că următoarele două săptămâni se prefigurează a fi unele destul de aglomerate și solicitante pentru tine. Pregătește-te să fie nevoie să pui în practică tehnici de lucru care nu-ți sunt familiare sau care sunt noi și necesită priceperea ta. Dă dovadă că poți fi progresist atunci când situația o cere.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, creând un climat prielnic clipelor romantice în doi. Poate n-ar fi rău să-i fci o surpriză partenerului, eliberându-l de unele sarcini care i-ar fi revenit ca mai apoi să stați ceva mai mult timp împreună. Arată-i sentimentele pe care i le porți și cu siguranță-l va mișca gestul tău. Uneori trebuie să faci asta.

Balanţă

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care te poți simți nițel moleșit/ă și lipsit/ă de energie. Este bine să știi acest lucru din timp întrucât nu-i recomandat să-ți iei multe angajamente sociale atunci sau să te dedai activităților de timp liber care te solicită mult din puncte de vedere fizic. Relaxarea este cea mai bună opțiune.

Bani și carieră

Dacă ai o pasiune în care investești destul de mult timp de ceva vreme încoace și nu prea mai ești mulțumit/ă de compania sau domeniul în care lucrezi, n-ar fi rău să faci primii pași în direcția deschiderii unei afaceri personale în următoarele două săptămâni pe fondul Lunii Noi de joia aceasta. Vei ajunge departe dacă faci ceea ce-ți place și lupți pentru succesul investiției tale.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi poate avea o influență mai mult decât benefică și asupra relației tale cu copiii, respectiv persoana iubită. Permite-ți să-ți ieși din caracter și să faci lucruri nebunești. Nu numai că-i vei lua prin surprindere, dar vor reuși să vadă că există și alte fațete ale personalității tale. Menține noutatea în raport cu ei și vei vedea că relația voastră va avea numai de câștigat.

Scorpion

Sănătate

Luna Nouă de joi are loc tocmai în casa familiei, universul tău interior, fapt pentru care ar putea avea loc unele evenimente de familie care riscă să te scoată nițel dintr-ale tale. Nu vei reuși să evoluezi și să treci de acest prag în care te afli dacă nu pui punct unor capitole neîncheiate din viața ta, mai ales dacă au rămas deschide încă din copilărie. Iartă și caută să mergi mai departe.

Bani și carieră

Din câte se pare, săptămâna aceasta nu se arată a fi una ieșită din comun din punct de vedere financiar și profesional. Așteaptă-te totuși la eventualele decalaje de rutină, dar cu siguranță nu va fi vorba de nimic ce nu poate fi rezolvat. Încearcă să dai dovadă de professionalism și simț de răspundere. Doar în felul acesta vei reuși să faci față oricăror provocări care pot veni în calea ta.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta ar putea anima nițel atmosfera pe plan familial, fapt pentru care ar fi de dorit să vezi cum gestionezi această descărcare de energii de la acest nivel. Profită de această oportunitate pentru a a deschide un nou capitol în relația ta cu părinții. Caută să-i tolerezi, chiar dacă nu le înțelegi mereu punctele de vedere. Uneori, doar atât poți face și nimic mai mult.

Săgetător

Sănătate

Luna Nouă de joi se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă urmărești să-ți atingi întregul potențial, ar fi de dorit să le ceri părerea apropiaților și să vezi unde anume cred ei că mai ai de lucrat. Încearcă să iei cât mai bine criticile constructive și să vezi la timp că nu-ți doresc decât binele. Poți ajunge foarte departe dacă realizezi acest lucru.

Bani și carieră

Luna Nouă de joia aceasta arată că-n următoarele două săptămâni va trebui să fii foarte activ/ă. Ai de dat telefoane, de răspuns la e-mailuri, de alergat de colo-colo pentru semnături, dar și de făcut comisioane peste comisioane. Asigură-te că-ți dai silința să-ți organizezi sarcinile suficient de bine încât să dispui de timpul necesar pentru a te achita de ele cât mai bine cu putință.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi îți oferă prilejul cel mai bun de a pune pe făgașul normal relația cu rudele apropiate sau prietenii vechi de care te-ai îndepărtat, mai mult sau mai puțin voit, în ultima vreme. Preia inițiativa și sună-i ori vizitează-i. Nu numai că-i vei lua prin surprindere, dar vei și relega relațiile cu ei. Aveți multe de discutat de când nu v-ați mai văzut și vă va prinde bine.

Capricorn

Sănătate

Lunea aceasta, Luna se plimbă încă prin casa vitalității din horoscopul tău general, deci așteaptă-te ca nivelul tău de energie să fluctueze destul de mult în acest interval de timp. Nu-ți propune să faci activități care presupun să te concentrezi multă vreme pe același lucru, ci ocupă-te de cele care-ți permit să mai iei o pauză din când în când. Altfel, ai putea ajunge să te epuizezi.

Bani și carieră

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță oportunități de a-ți valorifica economiile și/sau a-ți suplimenta veniturile. Concentrează-te să le poți sesiza de îndată ce-ți ies în cale, dar fii suficient de selectiv/ă încât să profiți de cele care merită cu adevărat. Vor face doar bine bugetului tău.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, astrele îți recomandă să petreci ceva mai mult timp alături de apropiație, fie ei frați, surori, veri, verișoare sau prieteni vechi, chiar din copilărie. Se prea poate ca de la sărbători să nu-i fi văzut și să fie nevoie să mai dai câte un semn de viață. Sună-i, trimite-le un e-mail sau vizitează-i și vei vedea cât de bine se vor simți să vadă că te interesezi cum i-a mai tratat viața.

Vărsător

Sănătate

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa vitalității din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai simțit lipsit/ă de energie în ultima vreme, lucrurile s-ar putea muta pe făgașul normal începând de sîptămâna aceasta. Forțele-ți vor reveni trepat în următoarele două săptămâni, prilej numai bun să recuperezi avântul unor activități la care ai cam șomat de ceva vreme încoace.

Bani și carieră

Grație Lunii Noi de joia aceasta, ai putea deveni mai ofertant/ă pe piața muncii. Poți primi oferte de a colabora cu personaje importante, relații de ordin profesional care pot ajunge departe dacă ești echitabil/ă și-ți faci treaba cu seriozitate. Caută doar să aduci în aceste parteneriate simțul tău inovator. Cu siguranță va fi apreciat așa cum se cuvine, deci nu-ți fie teamă să șochezi cu idei.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta te-ar putea transforma într-un magnet, sporindu-ți exponențial numărul de admiratori/oare. Iată un prilej bun să ieși și să vezi dacă nu cumva persoana potrivită pentru tine se află printre acei/lea care-ți fac curte. Acum ar fi o ocazie bună, de asemenea, să-l recucerești pe cel drag, mai ales dacă s-a așternut plictisul în relația de cuplu în ultima vreme.

Peşti

Sănătate

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, exacerbându-ți senzația că uneori ești diferit/ă de oamenii din jurul tău și acesta este motivul pentru care ei nu te înțeleg. Poate dacă ți-ai îmbrățișa unicitatea și ciudățeniile, ai avea o altă părere despre tine și s-ar mai reduce din paranoia care te cuprinde uneori. Depinde doar de tine.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi te atenționează că-n următoarele două săptămâni s-ar dori să stai departe de intrigile de la birou, să nu dai crezare, dar nici să nu apleci urechea la bârfe și zvonuri. Printr-o turnură de situație, aceste lucruri s-ar putea întoarce împotriva ta, deci caută să nu te dedai la așa ceva. Cu siguranță ai altceva de făcut decât să perpetuezi sau să crezi niște neadevăruri.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta ar putea crea contextul necesar debutului unei relații departe de ochii curioșilor sau chiar a unei aventuri. Ideal ar fi să nu îți asumi astfel de riscuri. Dacă relația de cuplu nu merge tocmai bine, poți vorbi cu partenerul despre asta și problemele s-ar putea rezolva. Ar putea fi aventuros la început, dar multă lume va suferi mai devreme sau mai târziu.

Anca Simina 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker