Politic

M. Ghimpu: OT Orhei a PL este foarte puternică

În imagine: Sergiu Miron, liderul Organizaţiei Teritoriale Orhei a PL.

Liderul Pl Mihai Ghimpu, însoţit de deputatul PL Roman Boțan, președintele Comisiei parlamentare pentru securitate, apărare și ordine publică, originar din Orhei, au avut duminică o întrevedere cu membrii Filialei Orhei a Partidului Liberal, la care au participat și consilieri locali și raionali ai formaţiunii.

Potrivit serviciului de presă al PL, Mihai Ghimpu a menţionat că Organizația Teritorială Orhei a partidului este foarte puternică, fapt ce se datorează în mare parte liderului ei, Sergiu Miron, care a știut să-şi țină împreună colegii de formaţiune şi în perioade mai grele pentru partid.

Liderul PL a mai accentuat că aleșii locali ai PL vor propune și sprijini adoptarea de către localități a Declarațiilor de Unire cu România, pentru a da un imbold autorităților centrale ale republicii să înţeleagă că drumul corect și cel mai scurt pentru a aduce bunăstare cetățenilor, securitate acestui pământ este Unirea cu România. 

La rândul său, Sergiu Miron a trecut în revistă activitățile organizației, dar și strategia filialei în Anul Centenarului Marii Uniri. Dumnealui a spus că la moment toți aleșii locali ai PL din Orhei, toți președinții de organizații locale au rămas în partid, sunt activi și determinați să implementeze programul asumat la nivel central – promovarea și înfăptuirea Unirii Republicii Moldova cu România”.

Deputatul de Orhei, Roman Boțan a făcut o informaţie despre activitatea fracţiunii PL în Parlament.

La finalul evenimentului Mihai Ghimpu a oferit celor prezenți câte o sticlă de vin ”UNIREA – 2018”, dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918, mai menţionează sursa citată.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker