Evenimente

Câţiva minori din Meşeni, cercetaţi că ar fi prădat o casă ziua în amiaza mare

Potrivit dlui Dumitru Cobâlcean, șeful interimar al Secției Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Rezina, la 28 mai c., o femeie din satul Meșeni, în vârstă de 63 de ani, a sesizat poliția, declarând că i-a fost prădată casa.

În cadrul investigațiilor întreprinse de polițiști s-a constatat, că în prima parte a zilei de 26 mai c., un minor cu vârsta sub 14 ani ar fi pătruns în casa respectivă în timp ce stăpâna se afla la serviciu, unde a făcut un adevărat tărăboi și a sustras, conform declaraţiilor păgubașei, vreo 40 de mii de lei.

Minorul suspect a fost identificat. Fiind audiat în prezența psihologului și a părinților, respectivul a recunoscut fapta. Mai mult ca atât, împreună cu alți presupuşi părtași ai furtului, la fel minori, au întors păgubașei vreo jumătate din banii sustrași.

Pe cazul dat a fost pornită urmărire penală, a adăugat D. Cobâlcean. 

Totodată, Serviciul Securitate Publică al IP Rezina  informează că, în perioada 22 mai – 2 iunie curent pe teritoriul raionului Rezina s-a atestat o creştere a numărului faptelor antisociale, mai ales în zilele de odihnă şi de sărbători. În perioada 03 – 05 iunie c. colaboratorii poliţiei au desfăşurat 12 razii pe timp de noapte. Au fost supuse verificării 19 locuri de agrement; verificată paza a 22 de obiective de păstrare a valorilor materiale, cu înaintarea a 13 recomandări pentru înlăturarea neajunsurilor depistate; repartizate 217 pliante informative. Au fost întocmite 30 de procese-verbale contravenţionale pe diferite linii de activitate.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker