Social

În raionul Orhei numărul decedaților îl depășește pe cel al născuților

Sporul natural al populaţiei din raionul Orhei continuă să fie negativ, pentru al doilea an consecutiv. Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, citate de radioorhei.info, anul trecut în raion s-au născut 1424 și au decedat 1507 persoane. Cifrele sunt în descreștere comparativ cu 2015, când în raion se născuse 1500 și au decedat 1605 oameni.

Sursa citată precizează că, potrivit datelor oficiale, în 2014 în raion numărul nașterilor era de 1568, iar al deceselor de 1495.

Continuă să scadă și numărul căsătoriilor. De la 1052 de căsătorii în 2014, numărul acestora a scăzut în 2015 la 988, iar anul trecut au fost înregistrate 840 de cupluri. Rata divorțurilor rămâne a fi constantă: dacă în 2015 au fost înregistrate 333 de divorțuri, în 2016 au fost desfăcute 334 de căsătorii.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker