Social

Cine a pus mâna pe cuţit şi cine a suferit

Duminică seara, Inspectoratul de Poliție Rezina a fost informat că la Urgență a fost adus un bărbat în stare de ebrietate avansată, cu o plagă tăiată la antebrațul drept.

Potrivit lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a IP Rezina, acesta s-a dovedit a fi din satul Peciște, în vârstă de 41 de ani, căsătorit, împreună cu soția au o minoră cu vârsta de 17 ani. Medicul care a efectuat intervenția chirurgicală a comunicat polițiștilor că viața pacientului se află în afara oricărui pericol.

Deplasați la fața locului, colaboratorii poliției au discutat cu soția acestuia, care la fel se afla în stare de ebrietate, şi au stabilit, că dânsa, în seara acelei zile, când soțul nu se afla acasă, împreună cu două consătence ar fi băut vin. Când a sosit soțul, care era aghezmuit dea binelea, între ei s-ar fi iscat un conflict. Femeia spune  că, fiind trasă de păr şi ameninţată cu un cuţit de către soț, i-a luat cuțitul din mână şi l-a împuns în regiunea braţului drept. Soţul a ieșit din casă şi a plecat la asistentul medical din sat, care a şi chemat ambulanţa.

Din spusele lucrătorului medical, membrii familiei date nu sunt în evidenţa medicilor sau în vizorul poliției. Polițiștii au întocmit chestionarul de evaluare, au emis ordinul de restricţie respectiv, iar soția calificată drept agresoră a fost scoasă din casa comună a familiei, fiind plasată în casa moștenită de la părinţii acesteia.

La moment sunt întreprinse cercetări de procedură contravențională pentru a stabili toate circumstanțele nefericitului caz, a mai spus V. Dascăl.

Foto simbol: perfecte.md

Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker