Evenimente

După 3 controale ale fiscaliştilor, unui agent economic din Rezina azi i-au venit mascații. Poliţiştii au făcut percheziţie ca s

Vineri, 16 iunie , 8 colaboratori ai Poliţiei din Rezina, inclusiv 2 persoane înarmate şi cu cagule pe cap, în frunte cu  Valeriu Ursachi, şeful Secţiei Poliţie Economică şi Dumitru Cobâlcean, şef-interimar al Secţiei Urmărire Penală ai descins la SRL BAGSER -service din Rezina, cu o ordonanţă de percheziţie. Potrivit proprietarului întreprinderii, Serghei Bagrin, poliţiştii l-ar fi invinuit de evaziune fiscală. A fost percheziţionat sediul întreprinderii, magazinul, apartamentul, casa în stadiu de construcţie şi garajul respectivului.

S.Bagrin a precizat că poliţiştii au ridicat de la el 35,1 mii lei, de la soţie – 3200 lei, 400 euro şi un caiet de note muzicale al feciorului care învaţă în clasa a patra, de asemenea  mai multe documente privind activitatea întreprinderii.Dânsul a mai concretizat că în ultimul an întreprinderea a fost de trei ori contolată de colaboratorii fiscului.

                Solicitat să comenteze cazul, Alexandru Ceban, inspector-şef al IRP Rezina a spus că percheziţia a fost efectuată în cadrul dosarului penal intentat împotriva lui S.Bagrin, menţionând că mai multe detalii nu poate oferi.

Reporter „C”

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close