Evenimente

După 3 controale ale fiscaliştilor, unui agent economic din Rezina azi i-au venit mascații. Poliţiştii au făcut percheziţie ca s

Vineri, 16 iunie , 8 colaboratori ai Poliţiei din Rezina, inclusiv 2 persoane înarmate şi cu cagule pe cap, în frunte cu  Valeriu Ursachi, şeful Secţiei Poliţie Economică şi Dumitru Cobâlcean, şef-interimar al Secţiei Urmărire Penală ai descins la SRL BAGSER -service din Rezina, cu o ordonanţă de percheziţie. Potrivit proprietarului întreprinderii, Serghei Bagrin, poliţiştii l-ar fi invinuit de evaziune fiscală. A fost percheziţionat sediul întreprinderii, magazinul, apartamentul, casa în stadiu de construcţie şi garajul respectivului.

S.Bagrin a precizat că poliţiştii au ridicat de la el 35,1 mii lei, de la soţie – 3200 lei, 400 euro şi un caiet de note muzicale al feciorului care învaţă în clasa a patra, de asemenea  mai multe documente privind activitatea întreprinderii.Dânsul a mai concretizat că în ultimul an întreprinderea a fost de trei ori contolată de colaboratorii fiscului.

                Solicitat să comenteze cazul, Alexandru Ceban, inspector-şef al IRP Rezina a spus că percheziţia a fost efectuată în cadrul dosarului penal intentat împotriva lui S.Bagrin, menţionând că mai multe detalii nu poate oferi.

Reporter „C”

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker