Evenimente

Cobâlea, cea mai salubră localitate în raionul Șoldănești. De premii s-au învrednicit încă patru primării

Cobâlea, cea mai salubră

localitate în raionul Șoldănești.

De premii s-au învrednicit încă patru primării

Primăria satului Cobâlea, primară Angela Ababii, a fost declarată cea mai amenajată şi salubră localitate în raionul Şoldăneşti. Anunţul a fost făcut public în cadrul şedinţei Consiliului Raional Şoldăneşti de către Leonid Paierele, şeful Inspecţiei Ecologice din teritoriu. La concurs au participat toate cele 23 de primării din raion.

Învingătorii au primit şi un premiu în valoare de patru mii de lei. Potrivit lui Leonid Paierele, membrii comisiei speciale au decis să acorde locul doi comunelor Cotiujenii Mari şi Climăuţii-de-Jos. Acestea au fost menţionate cu premii în sumă de trei mii de lei fiecare. Câte două mii de lei au primit primăriile satelor Şestaci şi Olişcani, care s-au clasat pe locul trei în concurs.

Conform regulamentului cu privire la desfăşurarea concursului, participanţii au fost apreciaţi în funcţie de nivelul de amenajare a localităţilor, existenţa gunoiştilor, protecţia bazinelor acvatice şi a surselor de aprovizionare cu apă potabilă, starea spaţiilor verzi.

Natalia Rotari

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker