Evenimente

Sub semnul primenirilor

Angajații Instituţiei Medico-Sanitare Publice Spitalul Raional Orhei întâmpină sărbătoarea lor profesională sub semnul modernizării instituţiei graţie numeroaselor proiecte implementate cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

După cum am fost informați la instituția respectivă, numai în ultimii cinci ani aici au fost implementate proiecte în sumă de peste 648 mii de euro şi 10 milioane de lei. În rezultat au fost instalate termopane, agregate performante pentru apă fierbinte produsă de panouri solare, s-a efectuat izolarea termică a tuturor pereților, spitalul a fost dotat cu divers utilaj modern, etc. Vizavi de aceste realizări, vicepreședintele raionului Orhei, dl Dorin Zghibarță a menţionat: „Graţie acestor proiecte au fost create condiţii mai bune nu numai pentru personalul medical, dar şi pentru pacienții din raionul Orhei şi raioanele vecine, care beneficiază de serviciile Spitalului Raional Orhei”.

Acum o lună, spitalul a fost vizitat de reprezentanții Ambasadei Suediei în Ucraina și R.Moldova, parteneri în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de către GIZ. Diplomați suedezi au apreciat înalt implementarea proiectelor și au asigurat conducerea raionului și a spitalului de continuarea asistenţei.

Ion Cernei

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker