Social

Închisoare cu suspendare – pedeapsa pentru un orheian care și-a bătut concubina

Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la un an de înschisoare, cu suspendare, pentru violență în familie.

Potrivit sentinței Judecătoriei Orhei, la care face referire radioorhei.info, la sfârșitul lunii martie acesta și-a bătut concubina, cu care are 3 copii minori, cauzându-i leziuni corporale ușoare.

Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul, concubina și vecina acestora se aflau la masă, iar bărbatul i-a reproșat concubinei că nu mai vrea să o vadă pe vecina lor. Din această cauză între soți a izbucnit o ceartă și  bărbatul a snopit femeia în bătaie.

În ședința de judecată victima a declarat că deja s-a împăcat cu concubinul și că anterior bărbatul nu a agre-sat-o. Pe de altă parte, doi martori au declarat că au existat cazuri de agresiune și în trecut, inclusiv asupra copiilor.

Judecătoria Orhei a considerat că nu este absolut necesară privarea de libertate a inculpatului şi i se poate acorda şansa corectării fără izolarea de societate. Astfel,  bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare pe aceeași perioadă.

Foto simbol. Sursa: radioorhei

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker