Social

Închisoare cu suspendare – pedeapsa pentru un orheian care și-a bătut concubina

Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la un an de înschisoare, cu suspendare, pentru violență în familie.

Potrivit sentinței Judecătoriei Orhei, la care face referire radioorhei.info, la sfârșitul lunii martie acesta și-a bătut concubina, cu care are 3 copii minori, cauzându-i leziuni corporale ușoare.

Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul, concubina și vecina acestora se aflau la masă, iar bărbatul i-a reproșat concubinei că nu mai vrea să o vadă pe vecina lor. Din această cauză între soți a izbucnit o ceartă și  bărbatul a snopit femeia în bătaie.

În ședința de judecată victima a declarat că deja s-a împăcat cu concubinul și că anterior bărbatul nu a agre-sat-o. Pe de altă parte, doi martori au declarat că au existat cazuri de agresiune și în trecut, inclusiv asupra copiilor.

Judecătoria Orhei a considerat că nu este absolut necesară privarea de libertate a inculpatului şi i se poate acorda şansa corectării fără izolarea de societate. Astfel,  bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare pe aceeași perioadă.

Foto simbol. Sursa: radioorhei

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker