Evenimente

Fotbaliștii rezineni au ocupat locul III în Liga de Nord

    Cum vă informam în numărul precedent, după Victoria în semifinala care s-a desfăşurat la Drochia, fotbaliștii rezineni sâmbăta trecută s-au deplasat  în orașul Bălți, unde au participat la finala Cupei de Iarnă „Liga de Nord” a Republicii Moldova la fotbal, ediția 2018.

    După cum ne-a relatat Vasile Gobjilă, președintele Asociației Raionale de Fotbal, la Bălți, fotbaliștii noștri au avut 3 întâlniri, din care s-au ales cu o înfrângere de la  ȘS Sângerei, scor 4:5; o victorie cu scorul 4:3 în meciul cu „Athletico-Sticu” (Bălți), iar ultimul meci fotbaliștii rezineni l-au jucat cu vecinii noștri din Râbnița, echipa „Narubai”, învingându-i cu scorul (1:0).

   Astfel, locul I a revenit ȘS Sângerei, locul II l-a meritat ȘS Drochia, iar FC Rezina s-a clasat pe locul III.          

 

                                                           Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker