Evenimente

Scos nevătămat de salvatorii din Orhei din maşina strivită de un stâlp

Şoferul unui automobil a supravieţuit unui impact dublu cu un pilon de electricitate de pe carosabil. Accidentul s-a produs miercuri seara, la Peresecina, iar salvatorii l-au scos pe bărbat viu şi nevătămat, din mașina distorsionată, relatează radioorhei.info.

Potrivit lui Dumitru Belinschi, locotenent al Serviciului de salvatori din cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, intervenţia salvatorilor a fost solicitată la ora 18.45, de către poliţia din Orhei. Apelul a parvenit din cauza accidentului rutier produs pe traseul Chișinău-Soroca, în preajma satului Peresecina.

În urma derapării de pe carosabil, un autovehicul de marcă BMW a fost proiectat într-un pilon de electricitate. Din cauza ciocnirii violente, pionul s-a prăbuşit peste mașină și l-a blocat pe şofer în interior. Datorită intervenţiei prompte a salvatorilor, conducătorul auto a fost eliberat dintre fiarele automobilului.

Din fericire, în afară de şofer, care s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, în salon nu se mai afla nicio persoană. 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker