Politic

Consiliul Mondial Român susţine iniţiativa autorităţilor locale din R.Moldova

Consiliul Mondial Român, susţinând iniţiativa Reprezentanţei CMR – Canada, reprezentată de directorul Iacob Cazacu-Istrati, originar din s. Vadul-Leca, raionul Teleneşti,  a mediatizat o declaraţie în care salută şi susţine deciziile consiliilor locale din Republica Moldova de a declara comunele şi satele pe care le reprezintă legal unite cu România şi încurajează cetăţenii, alte autorităţi locale să urmeze exemplul acestora.

„Cerem autorităţilor RM să susţină iniţiativa cetăţenilor şi aleşilor locali în vederea rezolvării problemei reintegrării neamului, să nu întreprindă acţiuni de intimidare a celor care exprimă dorinţa sinceră şi speranţa firească a oamenilor şi să identifice căile optime de refacere a unităţii naţional-politice a poporului nostru, întrerupte brutal, cu forţa armelor, în 1940.

Cerem autorităţilor României să recunoască deciziile consiliilor locale care şi-au declarat unirea cu Ţara ca parte componentă a României”, se mai menţionează în declaraţia semnată de Mircea Popescu, preşedintele Consiliului Mondial Român.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker