OrheiȘtiri

Încă un medic de la Spitalul din Orhei a decedat din cauza COVID-19

Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a anunțat azi, 22 iunie, despre decesul, medicului Ion Stati (deces 475), de 57 ani, șeful Secției Diagnostică Funcțională din cadrul IMSP SR Orhei, care a fost provocat de COVID-19. După cum relatează radioorhei.info, Ion Stati și-a dedicat întreaga activitate profesională Siptalului din Orhei.

Anterior din cauza noului coronavirus a decedat șeful secției chirurgie a SR Orhei, Ivan Șiman. În total, potrivit hărții interactive a Ministerului Sănătății, în raionul Orhei la data de 21 iunie decedase din cauza COVID-19 14 persoane, 398 erau infectate, din care 194 s-au recuperat.

 În republică în dimineața zilei de 22 iunie se anunța despre 14 200 cazuri de infecție cu noul virus, inclusiv 1161 – în regiunea transnistreană și 475 de decese.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker