Politic

Pro Moldova a fost înregistrat oficial ca partid politic

Andrian Candu a declarat că partidul „Pro Moldova” a fost înregistrat oficial ca partid politic.  

„La data de 18 iunie, Pro Moldova a fost înregistrată oficial după îndeplinirea tuturor cerințelor legale. Au fost colectate peste 6.000 de semnături și constituite 23 de organizații teritoriale. Din această săptămână, Pro Moldova, deja ca partid politic își va începe activitatea sa politică pentru promovarea în primul rând a intereselor țării”, a spus liderul Pro Moldova, Andrian Candu.

Întrebat de canditatul la prezidențiale din partea partidului „Pro Moldova”, Andrian Candu a declarat: „Partidul militează pentru un stat de drept în care toate ramurile cooperează pentru binele cetățeanului.  În timpul cel mai apropiat vom lua o decizie referitor la candidatul din partea partidului”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker