Evenimente

Încă doi angajați ai sistemului de sănătate și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19

Încă doi angajați ai sistemului de sănătate și-au pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de infecția COVID-19. Este vorba despre medicul Vasile Sârbu, în vârstă de 65 ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, și asistenta medicală Victoria Maciuga, în vârstă de 45 de ani, care activa în secţia Pneumologie a Institutului Mamei şi Copilului. Până în prezent 23 de angajați ai sistemului medical au decedat din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

„Cu regret, anunţăm decesul medicului Vasile Sârbu, de 65 de ani, şef al Serviciului endoscopie şi ultrasonografie din cadrul Spitalului Clinic Bălţi, internat pe data de 18 iunie la Spitalul Clinic Republican, cu COVID-19. Exprimăm sincere condoleanţe familiei şi putere să treacă peste aceste momente grele.

Totodată, ne exprimăm profunda tristeţe pentru pierderea asistentei medicale Victoria Maciuga de 45 de ani, care activa în secţia Pneumologie a Institutului Mamei şi Copilului. Regretata colegă a fost internată la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 6 iunie, cu COVID-19. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Sursa: anticoruptie.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close