Evenimente

O familie cu 3 copii, păgubită de incendiu. Cine poate – o ajută

Acum câteva zile, în satul Puțintei, raionul Orhei, s-a aprins casa unei familii în care locuieşte un bătrân şi fiica sa cu trei copii minori. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, chiar dacă flăcările au distrus o jumătate din casă.

După cum relatează radioorhei.info, pompierii din Orhei au fost solicitaţi să intervină la incendiu la ora 20. La faţa locului s-a constatat că flăcările  cuprinsese deja  două camere de locuit. Incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră, dar bunurile materiale din cele două odăi au ars. Altele două odăi au fost salvate. Cauza probabilă a incendiului și prejudiciul cauzat de flăcări urmează a fi stabilite.

Cazul familiei Paciu din Puțintei a intrat în atenția site-ului Caritate.MD, care a început o acțiune de colectare de fonduri. Într-o postare pe facebook, citată de sursa nominalizată, sunt oferite mai multe detalii despre situația în care se află familia: o mamă singură crește cei trei copii. Toți locuiau în casa bătrânului, care în ajun a împlinit vârsta de 69 de ani.

Suma pe care intenţionează să o adune până în toamnă cei de la Fundația de Caritate “Sfântul Gheorghe” pentru a ajuta această familie este de 100 de mii de lei.

Donații online din orice țară pot fi făcute accesând acest link https://www.caritate.md/dona…/din-inima-pentru-familia-paciu. Sau prin intermediul SMS-urilor având conținutul „Paciu” la:

– 9002 (abonaţii Unite), 1 SMS – 45 MDL;

– 2910 (abonaţii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker