Social

Accidentul care a fost uitat prea repede, consecințele însă, se resimt și azi

Sursa foto: moldova24.info
Sursa foto: moldova24.info

Un Porsche Cayenne negru demarează, depășind 50 km/h din josul străzii Onisifor Ghibu,spre intersecția cu bulevardul Alba Iulia. Accelerează lângă stopul semaforului. Trece la roșu și lovește lateral, cu 130 km/h, în roata din spatele troleibuzului 21. Mașina hârjâie pe șosea cale de câțiva metri în mijlocul intersecției. 

Impulsul tamponării rupe ușa din spatele troleibuzului și-o aruncă pe carosabil. Denisa cade ca o minge de fotbal afară, lovindu-se puternic cu capul de ușă. Marina se rostogolește în față, peste oameni, în zuruitul cioburilor de sticlă. Nina ajunge de-a dura lângă un cărucior, unde un copil de-un an plânge nepotolit.

Denisa are mâna dreaptă tăiată în două, cioburi de sticlă înfipte în față. Îi țâșnește sânge pe gură, față și din încheietura mâinii. Stă doborâtă la pământ.

Amorțeală.

Amețeală.

Greață.

Continuarea articolului îl puteți citi pe oamenisikilometri.md.  Felicitări reporterului Liliana Botnariuc pentru materialul dat!

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker