Politic

Igor Dodon îi îndeamnă pe reprezentanții PAS și Platformei DA să nu formeze o coaliție cu „Pro Moldova” și Partidul „Șor”, ci cu PDM și PSRM

Igor Dodon îi îndeamnă pe reprezentanții PAS și Platformei DA să nu formeze o coaliție cu „Pro Moldova” și Partidul „Șor”, ci cu PDM și PSRM. 

Dodon  avertizează că  „dacă vă legați cu cei de la Candu, ei o să voteze cu voi să dea jos Guvernul Chicu, o să voteze Guvernul vostru, pe urmă o să vină la noi să dăm Guvernul vostru jos; o să joace așa până o să ne termine și pe noi, și pe voi”.„Credeți că Plahotniuc și Candu luptă doar cu Dodon? Lor le trebuie Procuratura Generală, Curtea Constituțională, justiția, să-și oprească dosarele cu furtul miliardului. Voi credeți că ei au vârât peste 20 de milioane de dolari deja în proiectul „Pro Moldova” cumpărând deputați ca să vă dea Guvernul? Chiar așa de naivi sunteți?”, a întrebat el în cadrul emisiunii sale săptămânale „Președintele răspunde”.

Igor Dodon propune trei soluții:

  1. Guvernul rămâne minoritar până la alegerile prezidențiale.
  2. O nouă majoritate, „coaliție de salvare națională”, „antioligarhică”, care să dureze 3-4 luni, până după prezidențiale, „să nu ne legăm cu bandiții”.
  3. PSRM, PDM, PAS și Platforma DA decid că nu pot merge mai departe, astfel, dacă e posibil, să fie organizate alegeri parlamentare anticipate, iar dacă nu – Parlamentul să fie dizolvat după prezidențiale.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker