Politic

Aleșii poporului îl cheamă pe ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, în Parlament  pentru a da socoteală

Aleșii poporului îl cheamă pe ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, în Parlament  pentru a da socoteală. Majoritatea deputaților prezenți la ședința plenară solicită explicații, după ce, la 14 iunie curent, 75 de militari din Compania Gărzii de Onoare au fost petrecuți la Moscova, pentru a participa la parada din Piața Roșie. 

„În prezent, Federația Rusă se află pe locul trei în lume după numărul de persoane infectate cu COVID-19. În legătură cu aceasta, fracțiune PAS solicită prezența ministrului Apărării pentru a ne explica care a fost raționamentul de a-i trimite ostașii moldoveni în Federația Rusă, care astăzi, probabil, se află în stare de carantină”, a declarat Oazu Nantoi.

Propunerea a fost imediat supusă votului, iar majoritatea deputațior prezenți în sală, 50 la număr, au fost de acord ca Pînzari să fie chemat astăzi în Parlament.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker