EvenimenteSocial

20 de polițiști de la Orhei, testați pozitiv la Covid-19

Fracțiunea Partidului Șor a cerut audierea ministrului Afacerilor Interne în Parlament în legătură cu situația epidimiologică din țară. Potrivit deputatei Marina Tauber 20 de polițiști de la Inspectoratul de Orhei au fost testați pozitiv la Covid-19relatează tv8.md.

„Cerem ca Ministrul Afacerilor Interne să fie audiat în Parlament. La Inspectoratul de Poliție Orhei, aproape 20 din cei 90 de angajați au fost testați pozitiv la Covid-19. Se expun riscului pe ei, dar și pe cetățeni. Solicităm sa vină să prezinte situația epidimiologică din Comisariatele de Poliție din țară”, a declarat Tauber.

Supusă votului, propunerea Partidului Șor nu a întrunit numărul de voturi

Și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, a cerut ca săptămâna viitoare, Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, să vină la audieri în Parlament și să prezinte un raport privind situația epidemiologică din Comisariatele de Poliție din țară.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12732 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1127 în Transnistria.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker