EvenimenteSocial

20 de polițiști de la Orhei, testați pozitiv la Covid-19

Fracțiunea Partidului Șor a cerut audierea ministrului Afacerilor Interne în Parlament în legătură cu situația epidimiologică din țară. Potrivit deputatei Marina Tauber 20 de polițiști de la Inspectoratul de Orhei au fost testați pozitiv la Covid-19relatează tv8.md.

„Cerem ca Ministrul Afacerilor Interne să fie audiat în Parlament. La Inspectoratul de Poliție Orhei, aproape 20 din cei 90 de angajați au fost testați pozitiv la Covid-19. Se expun riscului pe ei, dar și pe cetățeni. Solicităm sa vină să prezinte situația epidimiologică din Comisariatele de Poliție din țară”, a declarat Tauber.

Supusă votului, propunerea Partidului Șor nu a întrunit numărul de voturi

Și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, a cerut ca săptămâna viitoare, Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, să vină la audieri în Parlament și să prezinte un raport privind situația epidemiologică din Comisariatele de Poliție din țară.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12732 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1127 în Transnistria.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close