Evenimente

Încă o donaţie Spitalului raional Rezina

Recent Spitalul raional Rezina a mai beneficiat de o donaţie – un aparat de respiraţie artificială, extrem de necesar în tratarea virusuli de tip nou Covid-19.

Potrivit Liviei Scutaru, lidera organizaţiei teritoriale Rezina a PLDM, donaţia a devenit posibilă graţie mijloacelor financiare adunate din iniţiativa domnilor Igor Ceredeu, reprezentant al PLDM în Diasporă, Tudor Deliu, preşedintele PLDM, fostului consul onorific al R. Moldova în Spania Jaume Planas Debes, mijloace cu care au fost procurate 13 aparate de respiraţie artificială pentru a fi donate instituţiilor medicale din R. Moldova.

Unul din aceste aparate a fost transmis de către Livia Scutaru directoarei Spitalului raional Rezina, Nina Postu.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker