ProiecteSocial

Concretizare la articolul „Achiziţii suspecte de sute de mii de lei”

În articolul „Achiziţii suspecte de sute de mii de lei” (CUVÂNTUL nr. 19 din 22 mai 2020), la capitolul “Poate e timpul ca o comisie să analizeze rostul şi corectitudinea acestor achiziţii?” se menţiona: “Raportul privind executarea contractelor încheiate de Consiliul Raional Rezina în urma achizițiilor publice de mică valoare conține și multe alte date, nu mai puțin suspecte. De exemplu, procurarea… unei lopeți de curățit zăpada în valoare de 26,5 mii lei (!?)”.

Preşedintele raionului, Valeriu Ciorici a intervenit cu o concretizare vizavi de exemplul dat, menţionând că este vorba de o lopată pentru un agregat de curăţit zăpada care aparţine Serviciului de salvatori şi pompieri Rezina, procurată din resurse bugetare şi donată Serviciului respectiv pentru a fi utilizată în beneficiul raionului.

Reporter “C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker