Social

Victor Drumi de la Teatrul Național Mihai Eminescu s-a stins din viață

Cunoscutul actor Victor Drumi de la Teatrul Național Mihai Eminescu s-a stins din viață. Vestea despre decesul maestrului în artă a fost făcută de colectivul Teatrului Mihai Eminescu, într-o postare pe pagina de facebook a instituției.

„Colectivul Teatrului Naţional Mihai Eminescu este profund îndurerat de trecerea (mult prea devreme!) la cele veșnice a dragului nostru Victor Drumi, Maestru în Artă, suflet de aur, soț, tată, bunel iubitor.

Actoria era pentru Victor Drumi viaţa însăşi: vor rămâne vii în memoria colectivă personajele cărora le-a dat viață, cu har, la Teatrul Național Mihai Eminescu de la Chișinău și Vasile Alecsandri de la Bălți.

Ne alăturăm lacrimilor colegilor noștri Alexandra Drumi, Draga-Dumitrița Focșa Drumi, Iurie Focșa, Victoria Drumi-Grudco și Oleg Grudco în aceste clipe de nețărmurită durere, asigurându-i de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în lumină, iar pe cei în viață să-i mângâie.

Sincere condoleanțe apropiaților și întregii comunități teatrale.

Drum lin în Lumină, bade Victor!”, au scris aceștia.

Victor Drumi s-a născut la 24 ianuarie 1950. Acesta a absolvit Institutul de Stat al Artelor “G. Muzicescu” din Chișinău, actorie de teatru și film (1972). Tot în același an a fost angajat în trupa Teatrului Național “V. Alecsandri” din Bălți, iar din 2000 la Teatrul Național “M. Eminescu”. Actorul a avut peste 64 de roluri, în diferite piese, începând cu anul 1972.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close