Social

Victor Drumi de la Teatrul Național Mihai Eminescu s-a stins din viață

Cunoscutul actor Victor Drumi de la Teatrul Național Mihai Eminescu s-a stins din viață. Vestea despre decesul maestrului în artă a fost făcută de colectivul Teatrului Mihai Eminescu, într-o postare pe pagina de facebook a instituției.

„Colectivul Teatrului Naţional Mihai Eminescu este profund îndurerat de trecerea (mult prea devreme!) la cele veșnice a dragului nostru Victor Drumi, Maestru în Artă, suflet de aur, soț, tată, bunel iubitor.

Actoria era pentru Victor Drumi viaţa însăşi: vor rămâne vii în memoria colectivă personajele cărora le-a dat viață, cu har, la Teatrul Național Mihai Eminescu de la Chișinău și Vasile Alecsandri de la Bălți.

Ne alăturăm lacrimilor colegilor noștri Alexandra Drumi, Draga-Dumitrița Focșa Drumi, Iurie Focșa, Victoria Drumi-Grudco și Oleg Grudco în aceste clipe de nețărmurită durere, asigurându-i de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în lumină, iar pe cei în viață să-i mângâie.

Sincere condoleanțe apropiaților și întregii comunități teatrale.

Drum lin în Lumină, bade Victor!”, au scris aceștia.

Victor Drumi s-a născut la 24 ianuarie 1950. Acesta a absolvit Institutul de Stat al Artelor „G. Muzicescu” din Chișinău, actorie de teatru și film (1972). Tot în același an a fost angajat în trupa Teatrului Național „V. Alecsandri” din Bălți, iar din 2000 la Teatrul Național „M. Eminescu”. Actorul a avut peste 64 de roluri, în diferite piese, începând cu anul 1972.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker