Evenimente

Liderii Platformei DA s-au întâlnit cu locuitorii satului Ghiduleni şi oraşului Rezina

 Un grup din câţiva tineri care păreau aghezmuiţi, dirijaţi de un matur, au încercat să destabilizeze atmosfera calmă și prietenoasă, în care a decurs întâlnirea. Dar grație ripostei polițiștilor, aceștia au fost neutralizați.

Andrei Năstase, președintele Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PDA), însoțit de Chiril Moțpan, secretar general al PDA și Sergiu Cataranciuc, membru al Biroului Politic al partidului s-au întâlnit duminica trecută cu locuitorii s. Ghiduleni şi oraşului Rezina. Întâlnirea cu rezinenii s-a desfășurat pe bulevardul Şciusev, la intrarea în piața comercială a orașului.

Andrei Năstase a vorbit despre situația complicată în care se află societatea moldovenească şi cauzele acesteia. Dar un accent deosebit a pus pe intenția actualei guvernări de a schimba sistemul electoral, scopul şi consecinţele posibile ale acesteea.

În opinia lui Andrei Năstase, PDM şi PSRM, care poartă vina principală pentru furtul Miliardului, devalorizarea leului, sărăcirea în continuare a ţării, lipsa unor reforme veritabile, doresc prin această schimbare să se mențină la guvernare şi în viitor. S-a discutat și despre starea precară în care s-au pomenit pensionarii în urma recentei aşa-numite reforme a sistemului de asigurări sociale de stat, despre debandada din justiţia moldovenească, exodul continuu al forţei de muncă, etc. 

Ion Perciun            

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker