Evenimente

Apeduct comunal la Boșernița

Până nu demult o parte a satului Boșernița, pe teritoriul administrativ al căruia se află Stația de purificare a complexului de aprovizionare cu apă potabilă a orașului Râbnița (Transnistria), era aprovizionată cu apă curentă de la acest sistem.

Pe parcursul anului trecut, în cadrul proiectului „Aprovizionarea cu apă a masivului locativ din satul Boșernița, raionul Rezina”, antreprenorul Întreprinderii Municipale „Servicii Comunal Locative Rezina”, la comanda Primăriei orașului a instalat în acest sat 2,648 km de rețele stradale de apeduct, costul integral al lucrărilor fiind de 1,115 milioane de lei. Prin decizia Consiliului Orășenesc Rezina, acest apeduct a fost pus în exploatare și transmis în gestiune economică ÎM „Servicii Comunal Locative” Rezina.

Consilierii orășenești au aprobat tariful provizoriu pentru serviciul public de alimentare cu apă potabilă a satului Boșernița în mărime de 9,80 lei pentru 1 m3

Potrivit lui Ion Balan, managerul-șef al ÎM „Servicii Comunal Locative” Rezina, la apeductul recent construit s-au conectat deja 38 de gospodării individuale.

Foto simbol. Sursa: desteptarea

 Ion Perciun

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker