Evenimente

Donație generoasă pentru reabilitarea ascensoarelor din Rezina

„În cazul în care se va încerca denaturarea acestui gest prin diferite metode, fiind implicate persoane publice sau afiliați politici, voi fi nevoit să retrag donația, făcând trimitere la cauză”, se specifică în demersul donatorului către Consiliul Orăşenesc.

Recent consilierii orășenești de Rezina au aprobat o decizie, prin care au acceptat „donația voluntară în sumă de 300 000 de lei, care va fi efectuată de către cet. Covrig Ion pentru reabilitarea ascensoarelor din casa nr. 11 de pe str. 1 Mai”.

Din demersul dlui Ion Covrig către Consiliul Orășenesc Rezina aflăm: ca urmare a promisiunii lansate de dumnealui, în ceea ce privește reabilitarea ascensoarelor din casa 11, strada 1 Mai, donatorul aduce la cunoștința consilierilor disponibilitatea de a sponsoriza lucrările de reabilitare în limita a 300.000,00 lei. Totodată specifică faptul că 50% din sumă va fi achitată la începutul lucrărilor și 50% la darea în exploatare a ascensoarelor.

În continuare dl I. Covrig mai expune și alte condiții, cum ar fi solicitarea ca lucrările de reabilitare să fie efectuate calitativ și în termini restrânși.

„Rog insistent ca acest gest să nu fie tratat prin prisma interesului politic, or contribuția dată este convenită cu locatarii blocurilor respective și reprezintă intenția nobilă  de a contribui la dezvoltarea or. Rezina. În cazul în care se va încerca denaturarea acestui gest prin diferite metode, fiind implicate persoane publice sau afiliați politici, voi fi nevoit să retrag donația, făcând trimitere la cauză”, se mai specifică în adresarea lui  I. Covrig.

Foto din arhiva CUVÂNTUL-ui.

Ion Perciun            

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker