Politic

Pavel Filip, despre securitatea de la sediul PD: „Măsurile erau exagerate și au avut un impact negativ”

Cu acces limitat, pază și piloni ce resticționa intrarea pe teritoriu – așa arăta odinioară sediul PD. Liderul PD, Pavel Filip recunoaște că măsurile de securitate erau exagerate, iar aceasta a influențat și atmosfera din partid la nivel de colegi din organizații teritoriale. „ Îmi reproșau într-un mod oarecare că era imposibil să intri la PD”, spune Filip într-un interviu pentru AGORA.

Întrebat de ce erau necesare atâtea măsuri de securitate, inclusiv pază de corp pentru ex-liderul PD Vlad Plahotniuc, actualul succesor Pavel Filip a menționat că subiectul trebuie discutat luând în calcul persoanele în cauză. „Eu nu știu de ce domnul Plahotniuc avea nevoie de atâta pază, dar cred că considera necesar acest lucru”, spune Filip. Totuși Filip recunoaște că măsurile erau exagerate.

 

„Acolo nu era doar sediul PD. Partidul doar închiria o parte din spații din acea clădire. Măsurile erau exagerate și au avut un impact negativ și asupra atmosferei interne din partid pentru că în vară când am început să discut cu colegii noștri când mă deplasam în raioane îmi reproșau într-un mod oarecare că era imposibil să intri la PD, trebuia să treci peste atâta securitate și partidul nu mai este cel care era înainte cu ușile deschise. Asta a fost în vara anului trecut când noi deja am decis să trecem în alt sediu”, a adăugat liderul PD.

Sursa: agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker