Evenimente

Copilul de 3 ani din Rezina, care s-a intoxicat cu ciuperci, a fost depistat pozitiv la Covid-19

Copilul de doar 3 ani, care la începutul lunii iunie a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a intoxicat cu ciuperci, a fost testat pozitiv la Covid-19. Băiețelul care a fost internat la Institutul Mamei și Copilului, a fost transferat la un alt spital din Chișinău, iar angajații care au intrat în contact sunt izolați, și deocamdată, niciunul nu prezintă simptome specifice infectării cu noul tip de coronavirus.

„După ce a ieșit din comă a prezentat anumite simptome. S-a decis efectuarea testului care a ieșit pozitiv. A fost transferat la Clinica Emilian Cotaga din subordinea noastră. Momentan, starea pacientului este bună”, a declarat pentru UNIMEDIA, Maxim Cazacu, purtător de cuvânt Institutul Mamei și Copilului.

Totodată, ne-a declarat că cel mai probabil copilul s-ar fi infectat înainte de a fi internat la Institutul Mamei și Copilului.

Sursa: unimedia.info

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker