Uncategorized

Burse pentru cei mai dotați elevi

Pe parcursul anului curent, 31 de elevi din raionul Şoldăneşti vor primi bursă de performanţă. Celor de la gimnaziu li se va oferi lunar câte 100 de lei. Elevii claselor liceale vor beneficia de un suport financiar în sumă de 150 de lei.

Fiecare al doilea bursier este elev la liceul teoretic ”Alexei Mateevici” din centrul raional. Din această instituţie sunt şi elevii care au mediile cele mai mari. Printre aceștia este Anastasia Graminischi, care învaţă în clasa a X-a şi are media notelor de 9,77. La olimpiada raională de anul trecut, adolescenta a ocupat locul I la limba română şi la fizică.

În imagine: Tot de la liceul teoretic ”Alexei Mateevici” din Șoldănești este şi a doua bursieră – Daniela Ciorici. Media generală a notelor ei este de 9,71. Ea a ocupat locurile întâi la olimpiada raională din 2017 la disciplinele limba română şi chimie.

Potrivit informaţiilor oferite la Direcţia Raională Învăţământ, pentru concursul raional „Cei mai dotaţi elevi din instituţiile de învăţământ în anul de studii 2017-2018” s-au înscris 40 de elevi din şcolile raionului Şoldăneşti.

Comisia de evaluare a analizat toate dosarele şi i-a selectat pe cei care întruneau condiţiile concursului. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să aibă o medie mai mare decât 9,00, să prezinte dovezi că a ocupat locurile I şi II la olimpiada raională în 2017.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker