Uncategorized

OT Orhei al Cancelariei de Stat are un nou şef

Vasile Costin, unul din activiștii PD de la Orhei a devenit șef al Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, dumnealui fiind al șaptelea de la instituirea acestei funcții în a.2003.

Prima apariție a lui Costin în funcția respectivă s-a produs vineri, 8 februarie, la ședința CR Orhei.

Amintim că în anul 2003, după revenirea la rai-oane, funcțiile prefecturilor județene au fost transmise oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, structuri care se ocupă de verificarea legalității actelor emise de către APL.

Candidatura lui Vasile Costin, 56 de ani, a fost aprobată zilele trecute de către Guvern. Dânsul vine în locul lui Victor Verega, reprezentantul PL, care a ocupat funcţia de şef al OT CS Orhei începând cu a doua jumătate a anului 2015 şi care, spre sfârşitul anului trecut a depus cerere de demisie după ce PL a ieșit de la guvernare.

Până a fi confirmat în noua funcţie, Vasile Costin a fost șef al Inspecției Teritoriale a Muncii Orhei începând cu anul 2012. În perioada anilor 2007-2011, Costin a deţinut mandate de consilier orăşenesc din partea AMN, iar în perioada 2011-2015 – din partea PD.

Site-ul radioorhei.info menţionează că în rapoartele financiare ale PD, prezentate la CEC în ultimii ani, Vasile Costin figurează cu donaţii generoase.

Ion Cernei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker