EvenimenteSocial

Comuna Ghiduleni a semnat Declarația de Unire

Potrivit dlui Liviu Ciubotaru, primarul  comunei Ghiduleni,  în a doua parte a zilei de 15 februarie 2018, într-o atmosferă înălțătoare, 8 consilieri comunali, din cei 9 aleși, primarul comunei  și secretarul consiliului comunal au semnat declarația simbolică de Unire a comunei Ghiduleni cu România.

Astfel, Ghiduleni este prima comună din raionul Rezina și cea de a 27-a localitate din R. Moldova care a votat Unirea cu România.

Contactat telefonic dl primar a confirmat că faptul semnării Declarației de Unire a fost făcut public. Declarația rămâne deschisă pentru a fi semnată şi de locuitorii comunei.

La fel, dl Ciubotaru a mai specificat că cel de al noua consilier, care nu a semnat Declarație de Unire,  la moment se află în absență motivată, dar este la curent cu actul semnării declarației și cu prima ocazie a declarat că o va semna.

      Ion Perciun

                                         

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker