Economie

Proiecte de zeci de milioane pentru raionul Rezina

În Programul Operațional Regional (POR) al Agenţiei de Dezvoltare Centru pentru anii 2017-2020 au fost incluse patru proiecte ce vizează raionul Rezina, implementarea cărora, potrivit www.consiliu.rezina.md, va contribui esențial la schimbarea în bine a stării de lucruri în teritoriu. Asta cu condiţia că proiectele vor fi acceptate şi de comisia interministerială care urmează încă să le evalueze.

Administraţia raionului a înaintat proiectele: „Dezvoltarea durabilă și competitivă a orașului Rezina prin amenajarea structurilor turistice aferente Complexului sportiv Rezina” (costul proiectului 56 mln 838 mii lei); „Valorificarea durabilă a potențialului turistic în Regiunea Nistrului de Mijloc prin modernizarea stațiunii turistice Saharna” (38 mln 445 mii lei); „Reabilitarea și conectarea drumului local L165 la drumul național R20 și Coridorul regional nr. 13 (Telenești-Rezina)” (peste 81 mln lei). totodată Consiliul Raional Rezina participă  la faza a doua a proiectului „Construcția de Locuințe pentru Păturile Social-Vulnerabile în orașul Rezina” prin care se prevede renovarea blocului locativ nefinalizat cu 9 nivele din str. 1 Mai, nr. 6, care să servească drept locuințe sociale pentru păturile vulnerabile din raion și pentru tinerii specialiști (31 mln 293 mii lei).

În imagine: complexul sportiv în curs de construcţie.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker