Evenimente

Karatiştii din Rezina – campioni mondiali

Discipolii clubului „Karate-Kay” din Rezina au repurtat încă o victorie splendidă. De data aceasta la Campionatul Mondial de Karate-Shotokan, ediţia a XXIV-a şi la ediţia a IX-a a Cupei Mondiale „Kohai World Cup” care s-au desfăşurat în perioada 07-09 octombrie c. în or. Burgas din Bulgaria.

La campionat au participat peste 1500 de sportivi din 50 de ţări. Federaţia de Karate-Shotokan din R.Moldova s-a prezentat la competiţii cu o echipă din 20 de sportivi, dintre care 11 au reprezentat Clubul „Karate-Kay”. Alături de rezineni la campionat au mai participat sportivi din Malovata Nouă, Dubăsari, Chişinău, Bălţi. Karatiştii rezineni şi de data aceasta au demonstrat o pregătire fizică şi tehnică foarte bună, cucerind şapte medalii de aur, cinci de argint şi una de bronz. Astfel, de titlul campion mondial în categoriile lor de vârstă s-au învrednicit Muslim Gurbanov, Andrian Ceban (kumite individual şi kata individual), Alexandru Zamă, Andrian Stratulat, Andrian Moscalciuc (kata individual).

Pe treapta a doua a podiumului de onoare au urcat Ilie Luca (kumite individual şi kata individual), Vasile Carpov şi Viorel Ştirbu (kata individual), Vlad Ciurari (kumite individual). Iar Andrian Moscalciuc a mai obţinut şi un bronz la kumite individual.

Şi Sergiu Purice, preşedintele şi antrenorul clubului „Karate Kay” a participat la competiţii alături de discipolii săi, clasându-se pe locul V în categoria sa de vârstă la proba kata individual.

În imagine: antrenorul Sergiu Purice cu discipolul său Andrian Ceban, care s-a întors de la Burgas cu două medalii de aur.

 

Tudor Iaşcenco

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker