Evenimente

Karatiştii din Rezina – campioni mondiali

Discipolii clubului „Karate-Kay” din Rezina au repurtat încă o victorie splendidă. De data aceasta la Campionatul Mondial de Karate-Shotokan, ediţia a XXIV-a şi la ediţia a IX-a a Cupei Mondiale „Kohai World Cup” care s-au desfăşurat în perioada 07-09 octombrie c. în or. Burgas din Bulgaria.

La campionat au participat peste 1500 de sportivi din 50 de ţări. Federaţia de Karate-Shotokan din R.Moldova s-a prezentat la competiţii cu o echipă din 20 de sportivi, dintre care 11 au reprezentat Clubul “Karate-Kay”. Alături de rezineni la campionat au mai participat sportivi din Malovata Nouă, Dubăsari, Chişinău, Bălţi. Karatiştii rezineni şi de data aceasta au demonstrat o pregătire fizică şi tehnică foarte bună, cucerind şapte medalii de aur, cinci de argint şi una de bronz. Astfel, de titlul campion mondial în categoriile lor de vârstă s-au învrednicit Muslim Gurbanov, Andrian Ceban (kumite individual şi kata individual), Alexandru Zamă, Andrian Stratulat, Andrian Moscalciuc (kata individual).

Pe treapta a doua a podiumului de onoare au urcat Ilie Luca (kumite individual şi kata individual), Vasile Carpov şi Viorel Ştirbu (kata individual), Vlad Ciurari (kumite individual). Iar Andrian Moscalciuc a mai obţinut şi un bronz la kumite individual.

Şi Sergiu Purice, preşedintele şi antrenorul clubului „Karate Kay” a participat la competiţii alături de discipolii săi, clasându-se pe locul V în categoria sa de vârstă la proba kata individual.

În imagine: antrenorul Sergiu Purice cu discipolul său Andrian Ceban, care s-a întors de la Burgas cu două medalii de aur.

 

Tudor Iaşcenco

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker