Social

S-a întors de peste hotare ca să-şi găsească părinţii morţi în casă

C.C., originar din Țareuca, raionul Rezina, la 12 octombrie c. a vorbit la telefon cu părinții săi, anunțându-i că în curând ar putea veni acasă din străinătate, unde se afla de mai mult timp. Nu a vrut să le spună data concretă, voind să le facă o surpriză.

Asta susţine Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, care a mai relatat că, ajungând vineri, 14 octombrie c., acasă şi intrând în bucătăria de vară unde locuiau părinţii, C.C. a găsit interiorul totalmente mistuit de foc, iar ambii părinți – fără viață. Fiul îndurerat a informat Secția Situații Excepționale Rezina. Cei doi carbonizați de flăcări, soțul de 65 de ani și soția de 62 de ani, după cum susține dl Dascăl, sunt caracterizaţi de săteni ca buni și ordonați gospodari. Organele specializate stabilesc cauzele incendiului. La moment sunt mai multe versiuni, dintre care cea mai probabilă ar fi un scurt circuit al sistemului de electricitate. Clădirea pe dinafară nu a ars din simplul motiv, susțin specialiștii, că în zilele de 12 și 13 octombrie a plouat încontinuu. Focul a ars în interior până s-a stins de la sine. Pentru a stabili cauzele celor întâmplate a fost deschisă o anchetă.

Cu o zi înainte, pe 13 octombrie, dimineaţa, la intrarea dinspre vest în oraşul Rezina a fost depistat corpul neînsufleţit al unui alt locuitor al satului Țareuca, în vârstă de 33 de ani. Cercetările prealabile au stabilit că victima ar fi fost tamponată de o unitate de transport auto. În rezultatul investigațiilor polițiștii au reţinut şoferul bănuit, care a părăsit locul accidentului. Pe caz este deschis un dosar penal, a precizat dl Dascăl, atenționând totodată cetățenii participanţi la trafic să fie cât mai prudenți posibil.     

Foto simbol: moldova.org

 Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker