Evenimente

O ceartă dintre doi şoferi s-a încheiat cu împuşcături în mijlocul drumului

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, pe traseul Chişinău-Orhei, în preajma satului Ratus. Şoferul unui Mercedes a tras dintr-un pistol în direcţia şoferului unui microbuz de pe ruta Chişinău-Soroca şi a părăsit locul incidentului.

Potrivit ofiţerei de presă a IP Orhei, Diana Maxim, citată de www.radioorhei.md, Poliţia din Orhei, care a fost apelată telefonic  privind  incidentul de pe traseu, a demarat acţiuni operative şi la scurt timp l-au reţinut pe soferul-pistolar.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Ratus, raionul Criuleni. Tânărul  riscă închisoare de până la 7 ani pentru huliganism agravat, mai ales că a fost constatat că suspectul se afla la volan în stare de ebrietate. Poliţia a găsit în automobilul reţinutului pistolul cu cartuşe de semnalare din care s-a tras în plină zi, în mijlocul drumului.

Din fericire, împuşcăturile nu au făcut nicio victimă şi nu au deteriorat nici microbuzul cu pasageri.

Conflictul dintre cei doi conducători auto ar fi izbucnit din cauza că şoferul microbuzului i-ar fi făcut observaţie bărbatului de la volanul Mercedesului în legătură cu încălcarea regulilor de circulaţie.

 

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker