Evenimente

Tinerii din Telenești au spus: ”Nu corupției!”

Scopul marșului anticorupție organizat miercuri la Telenești de către ONG ”Concordia” a fost sensibilizarea opiniei publice în ce priveşte prevenirea şi combaterea corupţiei.

La marş au participat elevi de la LT ”Lucian Blaga”, tineri din oraş, funcți-onari publici implicați în pro-iectul ”Tran-sparență și responsabilitate a APL în lupta cu corupția prin acțiuni comune ale mass-media și ong-urilor locale și regionale” (în imagine).               

Pornind de la Centrul raional de cultură, participanţii la marş au trecut prin fața clădirii administraţiei raionului Telenești, piața de produse agroindustriale, oprindu-se în Parcul orășeneșc. Pe parcurs ei au scandat lozinci anticorupţie, au distribuit cetăţenilor pliante.

Vom reveni la evenimentul în cauză în numărul următor.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker