Evenimente

Vărsări de sânge la discotecă

Bătut, cu răni tăiate și lăsat neajutorat la pământ. Un tânăr din orașul Șoldănești susține că a fost agresat fizic și verbal de către doi polițiști în stare de brietate de la Inspectoratul de Poliție Șoldănești.

Incidentul a avut loc duminca trecută, seara târziu, la o discotecă din orașul Șoldănești. Tânărul spune că a fost silit fără niciun motiv de poliţişti să meargă afară și acolo a fost pus la perete și lovit până și-a pierdut cunoștința. Polițiștii i-ar fi reproșat că s-a uitat rău la ei.

Mama lui Denis spune că dacă feciorul ei s-a făcut vinovat de ceva, oamenii legii ar fi trebuit să soluționeze problema pe cale pașnică.

În seara cu pricina, Denis era însoțit de logodnica lui. Ea era afară când agresorii i-au maltratat prietenul. Dânsa ne-a spus că nu a văzut începutul bătăii.

Conform primelor investigații medicale, tânărul a suferit comoție cerebrală și diverse plăgi tăiate în zona feței și a abdomenului. Pentru tratament, dânsul are nevoie de bani, de care familia lui la moment nu dispune.

Familia Ciocoi spune că au mers la Chișinău pentru a face expertiza medico-legală, întrucât nu au încredere în specialiștii la care au fost redirecționați de către procuratură şi își fac griji că feciorul lor nu va avea parte de o anchetă echitabilă.

Părinții lui Denis fac apel către întreaga societate să se implice și să nu fie pasivă vizavi de cazurile de violență ce au avut loc în ultimul timp în Șoldănești.

Amintim că la sfârșitul lunii august c., opinia publică a fost bulversată de violul în grup al unei tinere din Șoldănești, la care ar fi participat câțiva polițiști cu funcții mari de la Inspectoratul Raional de Poliție.

Din surse demne de încredere am aflat că luni la Șoldănești s-a deplasat un grup de responsabili de la Ministerul Afacerilor Interne. Nu-i exclus faptul că aceștia au venit în legătură cu evenimentele de la discotecă.

Solicitat să se pronunţe pe marginea cazului, Cazimir Trocin, şeful Inspectoratului de Poliţie Şoldăneşti a încercat să dezmintă că ar fi implicaţi în bătaie anume angajaţi ai poliţiei. Oricum, dânsul a precizat că au fost iniţiate procedura penală şi ancheta de serviciu şi pe parcurs va reveni cu detalii.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker