Evenimente

În miez de noapte, a dat peste un cadavru în curtea sa

În toiul nopții spre  10 octombrie c., un cetățean al satului Țareuca a depistat în curtea sa corpul neînsuflețit al consăteanului C.I. în vârstă de 27 de ani. Păstrându-și calmul, dl B.V. a anunțat  Secția de Gardă a Inspectoratului de Poliție Rezina.

Potrivit lui Victor Coadă, șef-adjunct al Secției Urmărire Penală a IP Rezina, grupa operativă, deplasată la fața locului, a constatat pe corpul cetățeanului C.I. multiple leziuni în regiunea capului și abdomenului, în urma cărora, s-ar presupune, că victima a răposat. La fel au fost identificați presupușii ucigași.  Aceștia s-au dovedit a fi locuitorii  s. Țareuca B.G. (a.n. 2002) și M.I. (a. n. 1998). Cel de al doilea cu vârsta de 18,5 ani a fost reținut, recunoscându-și vina, iar minorul a fost cercetat în stare de libertate. Potrivit primelor depoziţii, în seara zilei de 9 octombrie c., după ora 22.00, pe una din străzile satului, dânșii ar fi întâlnit victima. Între ei s-ar fi iscat un conflict spontan. Acești doi l-ar fi bătut pe C.I., până au constatat că nu mai răsuflă. Pentru a ascunde urmele crimei, cei doi ar fi dus corpul neînsuflețit în curtea gospodarului B.V. și ar fi plecat acasă.

Pe cazul dat este pornită urmărire penală și dacă vina celor doi va fi demonstrată în judecată, dânșii riscă privațiune de libertate de la 12 până la 15 ani fiecare, a mai relatat dl V. Coadă. 

Ion Perciun   

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker