Social

Au furat alimente şi le-au ascuns într-o casă părăsită

Sâmbătă poliţia din Rezina a fost informată că cineva a spart în timpul nopţii magazinul alimentar din s. Cuizăuca.

După cum ne-a informat Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, grupul operativ a depistat într-o casă părăsită de la marginea satului unele alimente furate din acest magazin. Se presupune că magazinul a fost spart de doi minori cu vârsta de 14 ani, elevi ai liceului din localitate. Unul din bănuiți locuiește doar cu tatăl, mamă-sa aflându-se la muncă peste hotare. Cel de al doilea este dintr-o familie înstărită, cu ambii părinți. Zilele trecute unele surse mass-media informau precum că acest minor de mai mulți ani terorizează satul Cuizăuca, spărgând magazine, prădând gospodăriile sătenilor, inclusiv și pe a propriei bunici.

Veaceslav Dascăl nu a comentat aceste informații, menţionând doar că pe cazul dat se fac investigațiile respective. Minorii au fost cercetați, la moment se află la libertate. Totodată dânsul atenționează părinții să fie mai severi cu odraslele lor, controlând cu stricteţe mai cu seamă ce fac aceştea pe timp de noapte.

Foto simbol hornews.md

Ion Perciun  

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker