Evenimente

Serviciul Pază al MAI nu are dreptul să utilizeze girofare

Judecătoria Centru a respins cererile de chemare în judecată a MAI și întreprinderii de stat Servicii Pază a MAI împotriva Consiliului Concurenței, precum și cererea de anulare a deciziei, prin care Consiliul a interzis structurii de pază să folosească pe automobile semnale sonore luminoase, relatează www.deschide.md.

Plenul Consiliului Concurenței a constatat, în iunie anul trecut, că Ministerul Afacerilor Interne încalcă Legea Concurenței prin faptul că admite folosirea semnelor luminoase, giratorii de culoare albastră și roșie, cu semnale sonore speciale pe automobilele din dotarea întreprinderii de stat Servicii Pază. Conform deciziei de atunci, întreprinderea a fost obligată să le dezinstaleze de pe autovehiculele din dotare, deoarece astfel beneficiază de condiții privilegiate față de concurenții de pe piață, care prestează servicii de pază similare, transmite bizlaw.

Întreprinderea de stat activează acum în baza contractelor pe care le poate încheia cu persoane fizice și juridice care solicită supraveghere, însoțire și pază.

Foto simbol: YouTube

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker