Evenimente

„Sănătatea femeii în era digitală”

În CUVÂNTUL din 23 septembrie c. informam cititorii că „în concursul de granturi pentru rețelele de biblioteci din Republica Moldova Biblioteca Publică Raională „Mihai Eminescu” din Rezina a câștigat proiectul „Sănătatea femeii în era digitală”.      

Cu această ocazie marți colectivul bibliotecii „Mihai Eminescu” din Rezina a oficializat lansarea proiectului menționat. Printre participanţi la festivitate erau bibliotecarele vizate în proiect, primari, funcționari publici, liceeni, dar şi doamnele Mariana Harjevschi, președinta Asociaţiei Bibliotecarilor din RM, directoarea Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu” din Chişinău, Lidia Sitaru, coordonatoarea Centrului de Excelență Regional Orhei, Eleonora Graur, președinta raionului Rezina ş.a.

Galina Davâdic, directoarea Bibliotecii Publice Raionale „Mihai Eminescu” a prezentat proiectul „Sănătatea femeii în era digitală”. Referindu-se la scopurile şi obiectivele principale ale proiectului, dna Davâdic a accentuat că acestea sunt subordonate devizei: „Familie sănătoasă – comunitate sănătoasă”.

  O amplă analiză a situației privind sănătatea femeilor din raionul Rezina a făcut Ludmila Calin, directoare-adjunctă a Centrului de Sănătate Rezina. Alexandra Socol, șefa bibliotecii Țahnăuți a mulțumit din partea tuturor bibliotecarelor din raion Galinei Davâdic pentru munca depusă întru modernizarea şi ridicarea prestigiului instituțional al bibliotecilor.

A  finalizat evenimentul cu un recital muzical prezentat de către ansamblul de violoniste de la Palatul raional de Cultură Rezina.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker