Social

Pentru un braţ de lucernă va sta 8 ani la închisoare

Opt ani în penitenciar de tip închis va sta un locuitor al raionului Şoldăneşti. Acesta a fost declarat vinovat de către judecători că şi-a omorât în bătaie un consătean. Victima ar fi furat un braţ de lucernă de pe pământurile condamnatului. Stăpânul şi-a surprins consăteanul pe câmp şi l-a lovit de mai multe ori cu un băţ. La câteva ore după bătaie, victima a decedat la spitalul raional.

Potrivit lui Vladimir Erhan, procuror la procuratura raionului Șoldănești, cazul a avut loc în luna mai a anului curent. Într-o seară, învinuitul ar fi plecat să-şi aducă acasă vitele de pe deal. Pe la orele 20:00, pe lotul său, unde avea plantată lucernă, a surprins un bărbat din sat, care rupea plantele. Stăpânul s-a înfuriat şi l-a luat la bătaie.

La şedinţa de judecată, învinuitul în vârstă de 48 de ani a menţionat că nu a vrut să-l omoare pe consătean şi că nu-şi aminteşte câte lovituri i-a aplicat. Când a văzut victima la pământ, a sunat la urgenţă şi la poliţie. Când a venit ambulanţa, victima era încă vie.

Pe la ora 4 dimineaţa a zilei următoare, agresorul a fost reţinut de oamenii legii. Atunci a şi aflat că cel pe care l-a bătut a murit pe patul de spital, a precizat procurorul Vladimir Erhan.

Avocata inculpatului a fost de acord cu pedeapsa cerută de procuror. Fără pretenţii a fost şi inculpatul, care a menţionat că îi pare rău de cele înfăptuite. Anterior, condamnatul a mai avut probleme cu legea.

Foto simbol panoramio.com

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker