Util

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie

 Berbec: Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă face referire la viața de cuplu, indiciu cum că a venit momentul noilor începuturi pe acest plan, indiferent dacă există cineva-n viața ta acum sau te afli încă în căutarea sufletului-pereche. Nu-i exclus, de asemenea, să apară în viața ta cineva alături de care poți construi o relație sănătoasă și funcțională. Lasă-l să intre în peisaj.

Taur: Zilele de sâmbătă trebuie petrecute neapărat în compania persoanei iubite. Recomandabil ar fi să vorbiți atunci despre planurile voastre de viitor, cu atât mai mult dacă relația voastră a evoluat considerabil în ultima vreme. Astrele vă sprijină pe parcursul acestui proces, fapt pentru care n-ar trebui să ratați această oportunitate. Toate par să se deruleze în favoarea voastră momentan.

Gemeni: Luna Nouă de sâmbătă se formează-n casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, moment bun să-ncepi să te bucuri de viața de burlac/iță dacă te-ai despărțit recent de cineva, să (re)cucerești persoana de lângă tine sau pe cea care ți-a pus capac ori chiar să-ți extinzi familia. Oricare ar fi situația, cert este că urmează să ți se întâmple unele lucruri bune pe acest plan.

Rac: Luna Nouă de sâmbătă îți indică faptul că următoarele două săptămâni vin la pachet cu evenimente importante în cadrul familiei. Întrucât acest eveniment astral anunță noi începuturi, ideal ar fi să schimbi ceva în felul în care te raportezi la ei. Vei constata destul de repede că și felul în care se poartă ei cu tine va suferi modificări mai mult decât substanțiale. Încearcă.

Leu: Luna Nouă de sâmbătă poate indica, de asemenea, un nou început în raport cu rudele apropiate. În acest fel, dacă nu v-ați avut prea bine în ultima vreme, puteți să ștergeți ultima perioadă cu buretele și să faci loc unul alt capitol din relația voastră. Atâta timp cât nu porți ranchiună și-ți stăpânești impulsivitatea, fii sigur/ă că nu vei mai ajunge să treci printr-o astfel de situație.

Fecioara: Zilele de sâmbătă și duminică sunt numai bune de petrecut alături de partener, în special dacă ați fost mai mereu departe unul de celălalt în ultima perioadă. Aveți multe să vă spuneți, deci căutați să vă deschideți sufletul și să verbalizați ceea ce simțiți. Doar în acest fel căpătați o perspectivă corectă asupra etapei în care vă aflați atât din punct de vedere individual, cât și ca și cuplu.

Balanţa: Luna Nouă de sâmbătă îți mai dă, de asemenea, o aură cu totul specială, motiv pentru care ai putea sesiza că te curtează mai multă lume decât de obicei. Dacă ești într-o relație, acest lucru l-ar putea face pe partener să se reîndrăgostească de tine. Acest lucru prespune însă să nu exagerezi, creând într-adevăr unor persoane impresia falsă că au vreo șansă în privința ta.

Scorpion: Luna Nouă de sâmbătă poate face în așa fel încât să reapară-n peisajul actual cineva din trecutul tău, fapt pentru care ți se oferă oportunitatea de a închide un capitol din viața ta sau a-l continua de unde ai lăsat. Atâta timp cât iei în considerare faptul că ciorba reîncălzită arareori are același gust, nu-ți mai rămâne decât să mai încerci înc-o dată. Ferește-te însă să ai așteptări prea mari.

Săgetător: Luna Nouă de sâmbătă mai indică și faptul că viața ta socială o va apuca pe o curbă ascendentă. Fie că apar fețe noi în anturajele pe care le frecventezi deja sau pătrunzi tu într-un nou cerc de persoane, cert este că lucrurile vor evolua într-o manieră bună. Întâlnești persoane care-ți împărtășesc valorile și principiile, fapt pentru care simți o gură de aer proaspăt în viața ta. 

Capricorn: Luna Nouă de sâmbătă îți poate face intrarea într-un cerc de oameni influenți care-ți pot deschide uși importante dacă le demonstrezi că ai într-adevăr ceva de oferit. Oricare ar fi situația, cert este că ar fi de dorit să mizezi pe tact și diplomație. Ți-e mai ușor decât de obicei să atragi oamenii de partea ta, deci profită de darul că te poți face plăacut/ă cu ușurință și folosește-l cât de bine poți.

Vărsător: Luna Nouă de sâmbătă îți propune să schimbi atitudinea în raport cu rudele apropiate ale celui drag sau vis-a-vis de apropiații stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină sau chiar peste hotare. Dacă n-ați menținut contactul stabil, poate n-ar fi rău acum să-ncerci să te interesezi mai des cum îi tratează viața. Vei vedea că aceste ajustări de comportament vor fi binevenite.

Peşti: Luna Nouă de sâmbătă poate, de asemenea, să prefigureze o perioadă de două săptămâni în care viața ta intimă o apucă pe o cale ascendentă. Așadar, monotonia și plictisul instalate în dormitor par să se mai domolească, cu atât mai mult dacă tu și partenerul căutați să dați dovadă de la fel de multă implicare pe acest plan. Aveți multe de câștigat dacă vedeți lucrurile în acest fel.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker