Evenimente

Vladimir Plahotniuc a cerut azil politic în Statele Unite, însă solicitarea sa a fost respinsă

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc, care a părăsit Republica Moldova exact un an în urmă pe fondul protestelor în urma cărora a căzut Guvernul controlat de PD, a cerut azil politic în Statele Unite, însă solicitarea sa a fost respinsă, potrivit unui proces de judecată înaintat la o curte federală din New York, Statele Unite.

Potrivit documentului, ce datează din 27 februarie anul curent, Vladimir Plahotniuc solicitat azil politic în Statele Unite în luna septembrie a anului 2019. La data de 10 ianuarie 2020, Biroul pentru cetățenie și imigrație al Statelor Unite (USCIS) a emis o notificare de sesizare în care a declarat că Vladimir Plahotniuc nu este eligibil pentru azil și a remis pachetul de acte unui judecător specializat pe cazuri de imigrare, pentru procedura de expulzare.

La data de 10 ianuarie 2020, viza lui Vladimir Plahotniuc a fost anulată, la fel ca și vizele membrilor familiei sale

Vlad Plahotniuc cere în ins… by UNIMEDIA on Scribd

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker