Social

Medic din cadrul Spitalului Republican, a spus că sunt pacienți în stare gravă care refuză tratamentul, acuzând că se dorește cipizarea acestora

Răspândirea informațiilor false, cu privire la introducerea unor cipuri prin vaccinarea împotriva COVID-19, îngreunează munca medicilor, menționează sursa.

Șeful Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Republican, Victor Cojocaru, a spus că sunt pacienți în stare gravă care refuză tratamentul, acuzând că se dorește cipizarea acestora. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Politica” de la TV8.

„Sunt din aceștia care vin în stare gravă, sunt în delir și orice proces îl percep ca instalarea unui cip. Sunt cu pneumonie foarte gravă, dar spun că „doriți să-mi puneți cip”. Avem doi pacienți care s-au opus totalmente terapiei intensive”, a declarat medicul.

Victor Cojocaru are însă o explicație: „Insuficiența respiratorie acută provoacă hipoxie cerebrală. 70-80% din bolnavi sunt în delir, ei sunt cu cunoștința alterată. Noi înțelegem starea aceasta, posibil că ceva în creierul acestor două persoane, au citit ceva despre cipizare și în starea aceasta de hipoxie s-a acutizat”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker