Evenimente

CONCURS. #EU creez, desenez, scriu #acasă.

În contextul activităților dedicate Zilei Europei, dar și cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, marcată în luna iunie, copiii și tinerii din Republica Moldova sunt invitați să participe la un concurs al creativității.

Participanții sunt invitați să creeze lucrări (desene și poezii) care să reprezinte similarități dintre Republica Moldova și un Stat Membru al Uniunii Europene, precum și aspecte unice ce caracterizează Republica Moldova, cu titlul principal: UE – Moldova: Împreună mai puternici!

Categoriile de vârstă invitate de a participa sunt:

la concursul de desen –  copii de 5-13 ani;

la concursul de poezie –  tinerii de 14-18 ani

Mai multe informații despre condițiile de participare, pot fi accesate în Regulamentul Concursului.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker