Evenimente

Încă o femeie din raionul Orhei a decedat din cauza COVID-19

Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei a anunțat luni decesul unei femei din raionul Orhei, legat de COVID-19.

După cum relatează radioohei.info cu referire la MSMPF, femeia avea 72 de ani și a fost internată, în stare gravă pe 6 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă cu următoarele comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate, diabet zaharat.

Potrivit aceleiași surse în raionul Orhei luni nu au fost înregistrate cazuri noi de infectare. Dar până la data de 7 iunie în raion erau confirmate 238 de cazuri de infectare din care 138 de cazuri tratate. La data de 7 iunie potrivit hărții interactive a Ministerului Sănătății în raion erau înregistrate 10 decesuri provocate de noul coronavirus. Pe de altă parte pe 2 iunie aceeași hartă arăta că în raion erau înregistrate 9 cazuri de deces din cauza COVID-19, iar după asta până pe 6 iunie au mai fost anunțate încă 2 decese din aceeași cauză.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker