Politic

Vladimir Voronin: “Dodon trebuia sa dispară deodată cum a apărut acel filmuleț”

Fostul președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirmă că Igor Dodon trebuia să dispară din spațiul public încă de anul trecut, după ce au apărut primele imagini video în care actualul șef al statului purta discuții cu Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, notează IPN.

„Imediat după ce a apărut acel filmuleț de opt minute, Dodon trebuia să dispară de sine stătător, fără ca Năstase să-i propună, fără ca să mai apară și alte „kulioace”, fără ca să mai apară intrigi cu Maia Sandu și toți ceilalți. Trebuia să dispară imediat. Cum asta, șef de stat, apari în filme, te vede în toată țara, în toată Europa și pe tot internetul cu chestii din astea?”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

Președintele PCRM susține că prin acele secvențe video, a fost discreditată toată țara, instituția prezidențială și guvernarea.

Vladimir Voronin afirmă că fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc se răzbună pe Igor Dodon pentru că acesta ar fi încălcat înțelegerile despre cum urmau să se deruleze lucrurile în Moldova după alegerile parlamentare din februarie 2019

„Igor Dodon l-a trădat pe Platoniuc. Între ei era tot înțeles cum se guvernează după acele alegeri. Peste noapte sau cu câtva timp mai înainte s-a stricat acea înțelegere. 100% se răzbună și se va răzbuna și mai departe. Din ce cauză să scoată aceste pachete și să le arate? Cu ce scop? Numai pentru aceasta”, a menționat liderul Partidului Comuniștilor.

Sursa: deschide.md

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close