Politic

Vladimir Voronin: „Dodon trebuia sa dispară deodată cum a apărut acel filmuleț”

Fostul președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirmă că Igor Dodon trebuia să dispară din spațiul public încă de anul trecut, după ce au apărut primele imagini video în care actualul șef al statului purta discuții cu Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, notează IPN.

„Imediat după ce a apărut acel filmuleț de opt minute, Dodon trebuia să dispară de sine stătător, fără ca Năstase să-i propună, fără ca să mai apară și alte „kulioace”, fără ca să mai apară intrigi cu Maia Sandu și toți ceilalți. Trebuia să dispară imediat. Cum asta, șef de stat, apari în filme, te vede în toată țara, în toată Europa și pe tot internetul cu chestii din astea?”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

Președintele PCRM susține că prin acele secvențe video, a fost discreditată toată țara, instituția prezidențială și guvernarea.

Vladimir Voronin afirmă că fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc se răzbună pe Igor Dodon pentru că acesta ar fi încălcat înțelegerile despre cum urmau să se deruleze lucrurile în Moldova după alegerile parlamentare din februarie 2019

„Igor Dodon l-a trădat pe Platoniuc. Între ei era tot înțeles cum se guvernează după acele alegeri. Peste noapte sau cu câtva timp mai înainte s-a stricat acea înțelegere. 100% se răzbună și se va răzbuna și mai departe. Din ce cauză să scoată aceste pachete și să le arate? Cu ce scop? Numai pentru aceasta”, a menționat liderul Partidului Comuniștilor.

Sursa: deschide.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker