Social

Când vor avea loc alegerile primarului la Nucăreni

Alegerile locale noi pentru funcția de primar în satul Nucăreni, Telenești, vor avea loc pe data de 6 septembrie, aşa a decis Comisia Electorală Centrală (CEC) în cadrul ședinței din 9 iunie.c.

În acest context, CEC a aprobat programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor de organizare şi desfăşurare a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în localitățile menționate, se menţionează într-un comunicat la temă al CEC.

Documentul stabilește termenul limită de constituire a circumscripțiilor electorale de nivelul I, a secțiilor de votare, precum și a organelor electorale ce le vor administra, perioada de raportare financiară, particularitățile monitorizării alegerilor și reflectării acestora în mijloacele de informare în masă, verificarea corectitudinii întocmirii listelor electorale, perioada de organizare și desfășurare a seminarelor de instruire pentru funcționarii electorali etc.

Amintim că, anterior, CEC a decis organizarea procesului de desfășurare a alegerilor locale noi în satul Nucăreni, raionul Telenești pentru data de 17 mai curent, iar ulterior decizia a fost anulată până la încetarea stării de urgență.

Funcția de primar al s. Nucăreni a rămas vacantă după ce Mariana Ombun a fost aleasă preşeduinte al raionului Teleneşti.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close